^>^UnknoWn^<^ Administrator
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 29 Localizare : Nu ai vrea sa stii xD Joburi/Distractii : Sa fac striptease pe trotuare :] Stare de spirit : Nyappy Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Unknown xD Joi Iul 10, 2008 11:58 am | |
| Konnichiwa!:))
Ma cheama Anca.. Sunt din suceava..am 12 ani(sunt nascuta pe 15.09.1995..pacat -_-) Imi place sa ascult muzica..formatzii/cantaretzi preferate/preferatzi:The GazettE,AnCafe,Dir en grey,D'espairs Ray,Alice Nine,Miyavi,Yui,MCR,Green Day,Fall Out Boy,Panic! At The Disco,Evanescence,50 cent,Ciara,Casie,Simple Plan,System of a down,Slipknot...o.O..cum am putut uita de kittie?..imi place la nebunie....si asc si Bitza,Parazitii,B.U.G. Mafia,Ombladon si Cheloo... Imi plac jeleurile[:-j]..si am o slabiciune pt bomboanele cu alcool :-s..si ca mancare imi place..pizza...orez.. xD...spaghetti,piept de pui la gratar.. Urasc tarfele care stau in centrul orashului si belesc ochii la sk8eri..si toti fraierii :-| ..[sry de limbaj] Urasc si cocalarii..colegii mei de clasa Detest multe si imi plac putzine.. Ca materii preferate am biologia si engleza..in rest..totul sucks.. Cel mai tare urasc sportul[yeah...nu v-ati ashteptat sa existe careva pe terra care sa deteste sportul cel mai tare o.O] Prietenele mele de pe forum imi zic Ank The Perv sau Miss Perversitate ca ma gandesc numai la prostii..din pacate:)) Sper sa ne intelegem..cand vom fi mai multi:)) | |
|
Shayera Webmaster
Numarul mesajelor : 124 Varsta : 29 Localizare : lost in my dream Joburi/Distractii : tenis Data de inscriere : 08/07/2008
| Subiect: Re: Unknown xD Joi Iul 10, 2008 1:11 pm | |
| ah ..... salut Okasan! .... bine ai venit Putza! ... welcome to our forum! nush ce sa-ti zic ... stii tu :-j | |
|